Topakkaya Şehit Erdal Akbulut Ortaokulu


Vizyon: Biz, öğrencilerimizin; bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Türkçeyi doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen duyarlı bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Misyon: Özverili yöneticilerimiz, kendini yenileyen öğretmenlerimiz, sorumluluk bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte; Yarınlarından emin, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, nitelikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştiren, geleceğe güvenle bakan bir okul olmak.

Başarılar: 2022 LGS sınavına göre okulumuz 138 okul arasında 32.sırada yer almıştır.2 öğrencimiz fen lisesine 3 öğrencimiz ise fen ve sosyal bilimler proje okuluna yerleştirilmiş olup nitelikli okula yerleşme oranı%20 olmuştur.33 öğrencimiz ise adrese dayalı yerleşmiştir.

Saatler: 8:40 / 15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 LGS sınavında okulumuz 138 okul arasından 32. sırada yer almıştır.2 öğrencimiz Fen lisesi ayrıca 3 öğrencimiz fen lise uygulayan proje okuluna yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %20
Sportif Etkinlikler: TURNUVALAR(Futbol,Masa tenisi v.b)
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK BİLİM FUARLARI
Proje Çalışmaları: e-tiwiniğ
Diğer Hususlar: Şiir dinletileri ,Satranç turnuvası Bilgi yarışmaları, pi günü Kutlu doğum Haftası v.b etkinlikler okulumuzda yapılan diğer sosyal aktivitelerdir.

Telefon - 03822296212

Belgegeçer - (382) 229 6212

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://topakkayaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TOPAKKAYA BELDESİ YEŞİLÇAM MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. SEHIT ERDAL AKBULUT ORTAOKULU BLOK NO 28/4 İÇ KAPI NO 21 MERKEZ / AKSARAY

Öğretmen :16
Öğrenci :132
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2689
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - TOPAKKAYA BELDESİ YEŞİLÇAM MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. SEHIT ERDAL AKBULUT ORTAOKULU BLOK NO 28/4 İÇ KAPI NO 21 MERKEZ / AKSARAY

Ulaşım Öğretmenlerimiz Aksaray merkezde kalmakta olup okulumuza kendi imkanlarıyla gidip gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aksaray merkez uzaklık 12 km dir